top of page
Little League Team on Bench
brand-good-sports-white_2x.png
brand-good-company-black.png

Vi tar personvern
på alvor. Les vår personvernerklæring. 

Vi forvalter dine personlige data med omhu. Her kan du lese vår personvernerklæring.


Hvem er vi?
Good Sports AS er et selskap som jobber med å utvikle konkurransedyktige ombruksløsninger for sportsutstyr i samarbeid med Rottefella og andre virksomheter. Nettsiden vår er www.goodsports.no

Vi har respekt for dine data og din rett til personvern. Hvis du har noen spørsmål om hvordan vi forvalter din persondata, ta kontakt med oss på hei@goodsports.no  


Hvilken informasjon vi har om deg?
Vi utvikler og leverer løsninger, produkter og tjenester for å utvikle en bærekraftig og attraktiv ombruks- og sirkulærøkonomi for sportsutstyr. I den forbindelse lagrer vi data om våre medlemmer, utleiere, samarbeidspartnere og andre som har gitt oss tillatelse til det. Dette kan  omfatte personopplysninger, slik som navn, e-postadresse, telefonnummer og betalingsopplysninger.

Hvordan vi bruker informasjonen om deg?
Hvis du er kunde, samarbeidspartner, abonnerer på vårt nyhetsbrev, har registrert deg på et arrangement eller frivillig har delt informasjon med oss på annen måte, har vi fått informasjon om deg som vi vil bruke og behandle slik vi har sagt vi vil bruke den. Vi forholder oss alltid innenfor rammene av norsk personvernlovgivning.

Med din tillatelse bruker vi dataene om deg til å markedsføre og kommunisere med deg om våre produkter og tjenester, når vi organiserer arrangementer, deler nyheter eller annen type informasjon om temaer du har vist interesse for, enten via direkte påmelding eller via cookies.

Hvis du gir oss din tillatelse, kan vi også bruke dataene om deg til å markedsføre og kommunisere med deg om andre områder av vår virksomhet. Du kan når som helst trekke tilbake tillatelsen for å ikke bli kontaktet av oss igjen.

Selv om du har inndratt tillatelsen til f.eks. markedsføring, kan det hende du vil se informasjon fra oss i ulike flater. Dette skyldes at vi tar i bruk målgruppesegmentering som ikke involverer dine persondata.


Hvem vi deler dine data med?
Vi kan dele dine personlige data med alle som jobber hos oss, hvis de trenger det for å gjøre jobben sin og med de selskapene som leverer sine tjenester til oss, hvis de trenger dine personlige data for å kunne gjøre jobben sin.

Dette inkluderer:
  • Idrettslag og foreninger som organiserer idrett og aktivitet for sine medlemmer.
  • Programvareleverandører (f.eks. leverandører av nyhetsbrev, spørreundersøkelser eller administrasjon av påmeldingslister.
  • Produsenter og leverandører av sportsutstyr.
  • Samarbeidspartnere som bistår oss for å levere ulike tjenester, som for eksempel oppussing, frakt og reparasjon.
  • Alle som du gir oss tillatelse til å dele den med.

Vi kommer også til å dele din data med andre hvis det er nødvendig for å overholde norsk lov, håndheve andre avtaleverk eller for å beskytte rettighetene for oss, våre kunder eller andre. Det gjelder selvsagt bare når delingen er innenfor rammene av gjeldende personvernlovgivning.

Hvor lenge lagrer vi dataene dine?
Vi beholder dataene så lenge vi må for å kunne levere den tjenesten du har meldt deg på. Hvis vi har fått din tillatelse til det, kan vi også oppbevare dataene lengre for å bruke dem i markedsføring eller kommunikasjon.

Dine rettigheter:
Du har rett til å få tilgang til dataene vi har om deg, at vi retter opp feil i dine persondata, be oss om å blokkere, holde tilbake eller slette data om deg (så fremt det ikke bryter med norsk lov), motsette deg bruken av din persondata med formål som direkte markedsføring, innsikt og analyse og du kan inndra enhver tillatelse du har gitt til oss for bruk, lagring og behandling av dine data. For å inndra en tillatelse du har gitt oss, send en e-post til hei@goodsports.no 

Hvor lagrer vi dine data?
Vi kan overføre og lagre data om deg til noen utenfor EU/EØS. Vi ønsker alltid å holde dataene innenfor EU/EØS-området, men kan ikke alltid oppfylle det ønsket. Dette gjelder f.eks. dersom en programvareleverandør eller samarbeidspartner kun benytter servere utenfor EU/EØS-området. Vi deler bare data med selskaper og land som møter EUs krav om tilstrekkelig datasikkerhet og som vi har en gyldig databehandleravtale med, som ivaretar GDPRs standardiserte klausuler om databeskyttelse.

Hvordan kan du klage?
Hvis du har en klage kan du sende den til oss på e-post: hei@goodsports.no 

Endringer i denne erklæringen
Alle endringer vi gjør i denne personvernerklæringen vil bli lastet opp til denne siden. Gamle versjoner av personvernerklæringen blir lagret internt hos oss.
bottom of page